Arbejdsområder

Parcelhuse & Tilbygning

Drømmer du om et nyt personligt parcelhus eller har du planer om en tilbygning, så kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud. Hos E. Sørensen har vi stor erfaring med at bygge parcelhuse og tilbygninger, og vi hjælper dig gerne på vej mod den rette løsning.

Læs mere her

Fliser & Klinker

Har du svært ved at finde motivationen til selv at lave det nye badeværelse? Lad Murerfirmaet E. Sørensen klare opgaven. Vi er specialister i fliser og klinker. Derfor kan vi også hjælpe dig med al slags arbejde inden for dette område, så kontakt os gerne med dine idéer.

Læs mere her

Facader & Renovering

Trænger fugerne på facaden til en kærlig hånd? En renovering af din facade sikrer din boligs sundhed og giver nyt liv til dit murværk. Et af vores specialer er facaderenovering og vi er altid klar til, at få et slidt hus til at se nyt, smukt og velholdt ud. 

Læs mere her

Jord & Beton

Skal du have gravet ud til eller støbt fundament, så står vi til rådighed. Afretning af muld, etablering af sandpuder, støbning af enhver art fundament. Murerfirmaet E. Sørensen ApS Sejstrup løser alle opgaver inden for jord- og betonarbejde.

Læs mere her

Kloak

Skal dine rør være rottefri eller søger du rådgivning omkring separatkloakering, så er vi klar til at hjælpe. E.Sørensen er din autoriserede kloakmester og vi står altid klar til at isolere kældre, ordne kloakseparering eller hvad du ellers har behov for.

Læs mere her

Totalentreprise

Har du brug for en kompetent og erfaren totalentreprenør så giv os et kald. Vi sikrer dig en overskuelig proces fra start til slut. Vælger du os så behøver du ikke andre samarbejdspartnere. Vi tager os af alle opgaverne og sørger for kvaliteten i arbejdet.

Læs mere her

E. Sørensen ApS Sejstrup

 Kirkevej 15, Sejstrup
    6740 Bramming

+45 20 45 35 82

 CVR 38624822

Find os

Kontaktinformation

      Administration:
  info@es-sejstrup.dk

      Murermester:
  kim@es-sejstrup.dk