Om Murerfirmaet E. Sørensen

Murerfirmaet E. Sørensen ApS Sejstrup

Hos E.Sørensen har vi 45 års erfaring og vi er altid motiverede til at løse dine opgaver med en kombination af gamle håndværksmæssige traditioner og den nyeste teknologi. Vi udfører alsidigt murerarbejde for private, virksomheder, institutioner og skoler. For os er det altid kvalitet og service, der er nøgleordene – med kunden i centrum.

Skal du have nyt badeværelse, renoveret din facade eller have bygget et sommerhus fra bunden? Uanset opgaven, står vi klar til at hjælpe dig. Vælger du os, behøver du kun ét firma. Fra klinkearbejde til nybyggeri. Fra jord-, beton- og kloakarbejde til totalrenovering. Vi klarer det hele.

Vi går ind for gennemskuelighed, så når du indgår et samarbejde med Murerfirmaet E. Sørensen, kan du være sikker på, at du ved hvad der sker og hvornår det sker. Vi tager dig i hånden fra start til slut, så der aldrig bliver tvivl om arbejdets udførelse. Hos os kommer der ingen overraskelser.

Murerfirmaet E. Sørensen er din garanti for kvalitetsløsninger efter dine ønsker og vi har noget at have det i. Firmaet blev grundlagt i Sejstrup i 1972. Dengang hed ejeren Egon Sørensen og her 45 år efter har vi stadig navn efter vores grundlægger. Kim S. Andersen overtog i 2002 driften fra sin læremester og kvaliteten er derfor bibeholdt. I 2017 ændrede vi navn fra Murerfirmaet Egon Sørensen ApS til Murerfirmaet E. Sørensen ApS Sejstrup.

Vores firma er velkendt i lokalområdet, hvor navnet Egon Sørensen eller E. Sørensen er synonym med kvalitetsmurerarbejde udført til tiden. Det image står vi ved og vi glæder os til at bevise det ved din næste opgave.

Du kan kontakte Kim på tlf. 20 45 35 82 – han er altid klar til en uforpligtende snak om dit projekt.

E. Sørensen ApS Sejstrup

 Kirkevej 15, Sejstrup
    6740 Bramming

+45 20 45 35 82

 CVR 38624822

Find os

Kontaktinformation

      Administration:
  info@es-sejstrup.dk

      Murermester:
  kim@es-sejstrup.dk